Wednesday, February 25, 2009

BEBERAPA SOALAN TENTANG PERGERAKAN PEMUDA UMNO BAHAGIAN BAKRI DALAM MESYUARAT AJK KALI KE 2

1. APAKAH PERANCANGAN PERGERAKAN PEMUDA UMNO BAHAGIAN BAKRI DI DALAM USAHA MENAWAN KEMBALI KERUSI BN DI KAWASAN SUNGAI ABONG, BENTAYAN DAN PARLIMEN BAKRI SERTA MENGEKALKAN KEMBALI KERUSI NUKIT NANING ?

2. ADAKAH WUJUD PERANCANGAN BAGI MEMBINA BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO BAHAGIAN BAKRI BAGI MENYAINGI BLOG PARTI PAS BAKRI, BLOG DUN SUNGAI ABONG, BLOG DAP BAKRI DAN BLOG ERT TECK HWA

3. APAKAH USAHA PEMUDA BAKRI DALAM MEMBERIKAN BANTUAN SEPERTI LATIHAN, BIMBINGAN DAN GALAKAN KEPADA PEMUDA-PEMUDA YANG TERCARI-CARI UNTUK BERNIAGA KHUSUSNYA YANG TELAH BERJALAN SECARA KECIL-KECILAN ?

4. APAKAH PERANCANGAN PEMUDA BAKRI DALAM MEMANTAPKAN JAWATANKUASA PEMUDA BAGI ASPEK KEPIMPINAN, KEMAHIRAN BERUCAP, KEKUATAN DALAMAN, PENGISIAN ILMU DAN PEMANTAPAN FIZIKAL ?

5. APAKAH PERANCANGAN PEMUDA BAKRI DALAM MEMPERKASAKAN PEMUDA BAKRI DI PERINGKAT CAWANGAN KHUSUSNYA DALAM SOAL KEMAHIRAN KEPIMPINAN ?

6. BAGAIMANAKAH HUBUNGAN PEMUDA BAKRI DENGAN PEMUDA PARTI-PARTI KOMPONEN IAITU MCA, MIC, PGRM DAN PPP DAN APAKAH USAHA-USAHA KERJASAMA DI DALAM PEMUDA BN ?

5 comments:

fdisk said...

SANGGUPKAH MENCANTAS AKAR POKOK UNTUK MENGUBAH TUNAS POKOK...

fdisk said...

AMENO PERJUANGKAN MELAYU--

TAPI APER CITER PPSMI.. PERJUANGAN MELAYU KE...????MEMUPUSKAN ADA LA

MOHD RADZI BIN HJ. AMIN said...

UMNO boleh dibaiki, ada beberapa cara melalui dalaman UMNO dan luaran UMNO, matlamat perjuangan tidak salah hanya pendokong sahaja yang gagal menghayati perjuangan asal UMNO

pemudapesta said...

Kalau boleh senaraikan ajk penuh pemuda bahagian bakri.. dan apa fungsi2 biro yang dicadangkan .. sekarang masa kita merampas balik kerusi parlimen bakri dan adun sg abong serta adun bentayan...

halimzakaria said...

Tindakan pemudapesta perlu diusulkan dengan segera