Monday, March 30, 2009

REUNION EX STUDENT HIGH SCHOOL 1996/97

Salam kawan2 High School Muar tahun 1996/97 yang habis belajar atau pindah awal. Ini adalah quotation yang diperolehi daripada Bidara Puteri Beach Resort, Malacca.

Event : Family Day
Date Of Arrival : 1 May 2009
Date Of Departure : 2 May 2009
Accommodation : Studio (RM100/ per night) Apartment (RM200/per night)
Meals : Adult (RM90) Children (4-12 years old) RM 50
Rates Inclusive Of : Breakfast, Lunch, BBQ Dinner and Telematch (5 games for adult & child)
Facilities : Tennis Court, Swimming Pool, Restaurant, Laundry, Credit Card, Seminar Hall

Rasanya tempat yang ok dari semua aspek memang kat sini jika dibandingkan dengan PD, bajet RM 280 utk sekeluarga (anak bawah 4 tahun tak yah kira) kalau bujang RM 190 aje siap dgn aktiviti, tak yah fikir lagi dah. Tapi kena ambil bajet sikit utk beli hadiah.

Nama yang comfirm
- Radzi
- Fazli
- Nazul
- Rahida
- Raijah
- Rosalita
- Nieza
- Nieta
- Nur
- Ujang
- Saddad
- Arshad (akan bgtau)
- Norafida (tak pasti)
- Rafidah (tak pergi kat sabah)
- Azhar (tak dapat dikesan)
- Zaharah (tak pasti)

So, nak minta kawan2 nyatakan secara sms kat aku atau nieta berapa jumlah ahli keluarga yg datang. Date line pd 5 April 09 (ahad). Ada apa2 cadangan bgtau nieta atau niezah. Kena booking awal kalau tidak payah sikit sebab cuti hari pekerja. Lupa nak minta pandangan kawan2 perlu tak kita offer pada kawan kita yg india dan cina ? Tolong reply kat ruangan comment...atau email kat radzibkari@yahoo.com ...sila layari http://www.bjaya.com/hotelsresorts_bidaraputeribeachresort.html thanks

15 comments:

Anonymous said...

bro..aku mungkin tak dapat join sebab time tu orang umah aku tengah tunggu hari nak bersalin..apa2pun aku support korang dari belakang..hehe

fadzli

rahida said...

salam....
jika dari perancangan memember, fida kt sabah, fidah nordin ada family gathering kt PD, nita anak kecik,baru habis pantang(tapi tak tau la kalau dia nak join.....welcome),fadli tgu wife nak b'salin....so raser keahlian kita semakin menurun.....aku tak kisah....tapi bila dah tak ramai, dah tak syok,jika masih ader komitmen dari yang lelain...aku setuju.....pasal payment, radzi leh collect direct dr aku nanti....

aku satu family.....

aku, hubby, anak aku 6 tahun dan 3 tahun....so total semua berapa????....pls sms 0122750025 atau reply at ajrahida@epf.gov.my.

MOHD RADZI BIN HJ. AMIN said...

Li, ko takde tak seronoklah, mengecil pulak semangat aku, kenapa tak adjust betul2 timing yea...
takpe li sebagai suami aku faham, ko bukan boleh tahan sangat, semangat ko menyokong aku puji, tapi kirim2lah belanja kat kawan2 yg kurang mampu ni....anyway aku dan yg lain akan teruskan dgn semangat yg ko berikan...HIDUP MAE

MOHD RADZI BIN HJ. AMIN said...

Rahida...
Kita tengok sebelum 5 april ni sapa yg betul2 comfirm yg nak pergi. Aku cuba ikhtiarkan segembira mungkin. Tentang bayaran ko boleh serahkan pada nieta sebab aku bimta dia cover utk kutipan dan hadiah, jumlahnya kalau sekeluarga RM 280 macam yg kau bgtau, tentang anak dah berusia lebih 4 tahun aku rasa takyahlah bayar, bukan dia makan banyak sangat, lagipun bukan dia joint betul2 game yg kita buat...
thanks rahida support program kita

Special Branch (SB) said...

Berapa ketul je lelaki?mana yg lain....

MOHD RADZI BIN HJ. AMIN said...

sapa special branch ni...letaklah nama, entah2 ko ni budak sek saint andrew tak atau maktab adabi kot...

Nazul said...

Salam, pada aku...kalau ramai tak leh join mungkin kita boleh tunda ke tarikh yang lebih sesuai supaya lebih ramai yang datang...tapi kalau yang lain2 nak teruskan jugak...aku follow je. Dari segi tempat aku setuju..sangat sesuai. razi, kalau perlu apa2 nak aku bantu bgtaulah... selagi boleh aku bantu.

SB (Saddad Bakri) said...

Dato' Mohd Radzi.Mana boleh letak nama...nanti kene ISA.he he...Kawan2 semua apa kaba??

MOHD RADZI BIN HJ. AMIN said...

Ohhh lupa aku pulak dad, sebabnya aku masih ingat masa kita kat asrama ko ada pakai nama SB....kawan2 semuanya ok, ada kemajuan dan peningkatan, dia orang rindukan ko sebagai ketua kelas yg tak jaga lagi anak buahnya,....maklumlah ko dapat offer lebih awal....ko jgn tak dtg dad sebab ko penting...

MOHD RADZI BIN HJ. AMIN said...

Jul, aku rasa kita teruskan sebabnya kalau kita delay lagi kita tak tahu masa akan dtg sapa yg betul2 free, mungkin ada isteri masing2 nak bersalin atau ada hal tsendiri, tapi takpe, ramai atau tidak memang penting tapi yg lebih penting ikatan antara kita daripada kecil akan menjadi lebih besar jika kita mulakan dari yg kecil.
Aku ada jumpa zam, macam biasa, sedara kita ada pandangan tersendiri, aku sbg kawan cuma sampaikan aje program kita ni.

Nazul said...

salam SB n razi, kau mcmana SB. ada apa2 perubahan.. kawin ke...anak ke...kalu belum kawin...aku carikan nak. aisehman...lama tak jumpa lah...hopely kau join program ni. razi, ok kita teruskan no prob. kawan kita zam tu takpelah. ada masa lain kita jumpa.

SB Bukit Aman said...

Alhamdullilah,aku dah kawin,anak sorang...lelaki.Insyaallah aku join.

MOHD RADZI BIN HJ. AMIN said...

Kepada semua peserta yg akan ikut program, sila bank in dalam akaun maybank nieta 1510 1696 2635sebanyak 50 (RM150) % sebelum 8 April 09. Kerja2 booking akan dijalankan pada 8 April 09, aku akan ke sana.

Sehingga sekarang golongan adam yg comfirm radzi, nazul, ujang dan saddad yang hawa pula nieta,niezah, raijah, rahidah, rosalita,nor.

Hanya ada 10 org, dulu 10 org tak ramai tapi sekarang tidak lagi, kalikan dengan 3 org dan ada 30 org, ngam satu kelas.

tolong yea kawan2, ballance bagi masa kat sana

MOHD RADZI BIN HJ. AMIN said...

Untuk makluman kawan2 saya ada jemput rakan India. Dah hubungi Jesmine, Christina dan Rogeswari. Jesmine akan comfirm kemudian, Christina dan Rogeswari akan sertai program kita, kita jemput mereka sebab nak memeriahkan lagi suasana program kita, insya Allah pelajar Cina akan kita pelawa juga

Kita akan teruskan juga reunion ini walaupun ada kawan2 yg nak joint tapi tak boleh dielakkan, kalu kita tangguh kita mungkin sukar nak tunggu masa yg betul2 sesuai untuk kita buat.

niza said...

radzi said..
"Hanya ada 10 org, dulu 10 org tak ramai tapi sekarang tidak lagi, kalikan dengan 3 org dan ada 30 org, ngam satu kelas."

hahaha aku single lagik...tokleh kali 2 pun...apetah lg nak kali 3...hu huuu...tapi aku bawak mak aku lah gi holiday skalik...sian dia memerap je kat umah nieh...hu huuu...