Friday, January 17, 2014

Perlantikan Sebagai Ahli Jawatankuasa UMNO Bahagian Bakri

Pertamanya marilah kita memanjatkan rasa syukur kepada Allah SWT atas izin-Nya kita masih lagi dapat melakukan kerja-kerja seharian dengan sebaiknya. Semoga apa yang kita lakukan mendapat keberkatan dan kebaikan dari-Nya untuk manfaat perjuangan agama, bangsa dan negara.

Pada tarikh 16 Januari 2014 jam 8.30 malam saya telah mengangkat sumpah bersama barisan AJK UMNO Bahagian Bakri sesi 2013-2016. Ini merupakan kali pertama perlantikan yang saya terima daripada Ketua UMNO Bahagian Bakri iaitu YB. Dato' Seri Hj. Saipolbahari bin Hj. Suib. Atas dasar perlantikan ini saya ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada Ketua UMNO Bahagian Bakri yang telah memilih saya untuk sama-sama berjuang dalam agenda UMNO Bahagian Bakri iaitu memastikan kemenangan Barisan Nasional pada PRU 14.

Bukanlah satu perkara yang mudah dengan amanah yang diberikan, ini kerana saya merupakan AJK yang paling muda berbanding dengan pimpinan yang lain dan tanggungjawab saya dalam menamatkan pengajian di peringkat Phd. Oleh itu saya memohon petunjuk daripada Allah SWT agar mempermudahkan urusan yang saya lalui dan memohon jasabaik dari semua rakan-rakan untuk bersama-sama berganding bahu untuk kebaikan bersama.

Terima kasih atas sokongan dan bantuan yang diberikan. Jazakumullah.

1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI