Monday, February 20, 2017

PENAMATAN JAWATAN KETUA PENERANGAN DAN PELANTIKAN JAWATANKUASA BAHAGIAN DAN BIRO PERLEMBAGAAN

Alhamdulillah syukur pada Nya kerana diberikan satu keputusan yang sebaiknya untuk diri saya iaitu menamatkan jawatan KKetua Penerangan yang saya pegang selama tiga tahun dan dilantik sebagai Ahli Jawatankuasa UMNO Bahagian Bakri dan Pengerusi Biro Perlembagaan UMNO Bahagian Bakri berkuatkuasa 12 Februari 2017 di bawah kepimpinan YH Dato' Hj Hassan Hj Johari.

Sebagai pejuang parti saya tidak kisah di mana saya berada, perjuangan tidak memerlukan tempat yang tinggi. Sesetengah orang perlu kuasa yang lebih untuk melakukan sesuatu yang lebih sedangkan yang kecil masih tidak mampu dilakukannya. Apa yang penting keikhlasan dalam perjuangan dan mencari redha Allah dalam perjuangan perlu ditanamkan setiap masa.

Insya Allah moga kita termasuk golongan yang menyedari perjuangan yang ikhlas dan mentaati apa yang dimaktubkan dalam perlembagaan parti.

Salam takzim dari saya. Selamat maju jaya dan bertabahlah dalam perjuangan.

1 comment:

شركة المثالية said...


شركة تنظيف منازل بالجبيل افضل شركة خدمات منزلية بالجبيل نظافة شاملة مع التعقيم والتلميع وابادة الحشرات شركة تنظيف بالجبيل شركة المثالية هي افضل شركة نظافة بالجبيل والمنطقة الشرقية تقدم لعملائها افضل جودة وارخص الاسعار بالاضافة الي تقديم الخدمات من خلال عمالة مدربة وذات خبرة كبيرة بمجالات التنظيف ومكافحة الحشرات , فلا تتردد في الاتصال بشركة تنظيف بالجبيل للحصول علي كل ما هو مميز ولضمان الحصول علي منزل امن نظيف راقي خالي من المواد الضارة والميكروبات

شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف بالجبيل